Εκτύπωση

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ασφάλεια πρέπει να είναι απόλυτη προτεραιότητα

on . Posted in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

kmitsotakis brusselsjunesummit800

Την ασφάλεια έθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ως απόλυτη προτεραιότητα στην Ευρώπη, σε δήλωσή του πριν από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στις Βρυξέλλες. 

«Η Ευρώπη απειλείται από ένα νέο είδος ακραίας τρομοκρατίας, που αμφισβητεί ευθέως το δυτικό δημοκρατικό τρόπο ζωής. Σκοπός των τρομοκρατών είναι να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό στις δυτικές κοινωνίες. Δεν θα το επιτρέψουμε», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακόμη, ανέφερε ότι «η ασφάλεια πρέπει να είναι η απόλυτη πρώτη προτεραιότητά μας. Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση ελευθερίας, είναι προϋπόθεση Δημοκρατίας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ν.Δ., «για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ασφάλεια για τους Ευρωπαίους πολίτες απαιτείται αφενός αποφασιστικότητα και αφετέρου ουσιαστική συνεργασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

«Είναι ένας ακόμα λόγος που η ευρωπαϊκή ενοποίηση πρέπει να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς. Και βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση για μια ασφαλή Ευρώπη, είναι η ουσιαστική, αποτελεσματική φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης. Αυτή είναι μια αποστολή που η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει να εκπληρώσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή naftemporiki.gr

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets

onecon supprtbanneroctob2015